Pettirossi

Zahorán Adri a Pettirossi ékszermárkát 2013. áprilisában hozta létre, melynek útját azóta is egyengeti. Az ékszerek legfőbb jegyei a fa és kézzel festett akvarell képek. A márkát a játékos minták jellemzik és az egy-egy történetet elmesélő rajzok. Egyediségük abban rejlik, hogy minden egyes darabját kézzel készíti, így mindegyik darab kicsit más, mint a többi. Mondhatni lelkük is van ezeknek a daraboknak, hiszen a velük eltöltött órák és csevegések adják meg ezt az érzetet, amit az ékszerei iránt érez.

Ékszereinek tervezését nem a követendő trendek határozzák meg, inkább személyes emlékek és érzések inspirálják. Szereti felrúgni a szabályokat egy-egy kollekción belül, kicsit átalakítani a formákat, meghagyva a stílust és a színeket.

Ha éppen nem a szenvedélyének él, céltalanul biciklizget a városban és utakon, kedvenc regényét bújja, apró szkeccseket írogat, vagy a konyhában kísérletezget új receptekkel. Jelenleg végzős egy gimnáziumban és jövőbeni tervei közé tartozik, hogy „design-ékszerészként” helyezkedhessen el. Egyébként úgy él, mint egy átlagos fiatal: álmodozik, bohém őrültségeket tesz, szereti az egyedülléteket, vár a lovagjára és él a maga módján, csak kicsit másképp.

szivecske